Yayıncılık maceramız 1960’lara dayanıyor. Başka bir deyişle Türkiye’nin en çalkantılı dönemlerinde özgürce ve nitelikli bir yayıncılık yaparak ayakta durmayı başaran ender yayınevlerinden biriyiz. Cinius Yayınları olarak başından beri tek amacımız, politik iklimden, piyasa taleplerinden bağımsız olarak, kalıcı eserler yayınlamak oldu. Bugün de yazarlarımızın ifade özgürlüğüne inanarak, her tür görüş ve ihtiyaca karşılık verecek kitaplar yayınlamak için uğraşıyoruz. Her yazarımızı ailemizin bir parçası, her eseri kendi katma değerimiz olarak görüyoruz.

Geleneksel Yayıncılığın Kurallarını Biliyoruz

Çağdaş bir yayıncılık hizmeti sunarken, geçmişin birikimine sırt çevirmiyoruz.

Yarım yüz yıllık deneyimle çalışıyoruz

Cinius olarak zamanın süzgecinden geçmiş normları ve uygulamaları biliyor, onlara saygılı davranıyoruz. Kalıcı eserlerin ancak geleneksel yayıncılığın bilgi birikimiyle hazırlanmış eserlerin olduğu bilinciyle yayıncılık yapıyoruz.

Çağdaş Bir Yayıncılık Hizmeti Sunuyoruz

Bütün dünyada yayıncılığın gidişatını günü gününe takip ediyoruz.

Günün İhtiyaçlarını Takip Ediyoruz

Binlerce yazara hizmet sunan bir yayınevinin deneyim ve sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Her kitabın kendine özgü ihtiyaçları ve her yazarın farklı beklentileri olduğunu biliyoruz. Yazarlarımızın gerçekçi beklentiler oluşturmalarına yardımcı oluyoruz.

Geleceğin Yayıncılığını Bugünden Yaratıyoruz

Daha geniş bir okur kitlesi yaratmak için bütün çağdaş araçları değerlindiriyoruz.

Yayıncılıkta dönüşümün öncüsüyüz

Geleceğin okuma ve yazma alışkanlıklarını değerlendiriyor, yazarlarımıza yeni hizmetleri ilk sunan yayınevi olmak için uğraşıyoruz. Kitaplarımızı dijital ortamda en geniş kitlelere ulaştırmak için sürekli yeni kanallar arıyoruz.